Een professionele website voor uw bedrijf?

Allwww / MKB-webdiensten is al 17 jaar dé webdesigner voor professionele websites in de omgeving van Oosterhout

Webdesign, hosting, domeinregistratie, email afhandeling én alle support voor €350 per jaar!

Lees meer

U wilt een website laten maken?

Allwww / MKB-webdiensten ontwikkelt, bouwt en onderhoudt al zo'n 17 jaar professionele responsive websites - inclusief CMS - voor bedrijven uit het MKB en ZZP'ers. Door de kleinschalige aanpak van een eenmansbedrijf kunt u hier uw website laten maken tegen lage kosten.

Het Website Lease pakket bijvoorbeeld is een all-in web oplossing voor maar €350 (excl BTW) per jaar - inclusief webdesign, hosting, domeinnaam, CMS en mailboxen. Dat is dus nog geen 3 tientjes per maand!
Let op: Er zijn geen opstartkosten of limieten zoals maar 3 pagina's of 1 email adres zoals andere bedrijven vaak doen!
Vooral voor startende bedrijven en ZZP-ers is dit een ideale manier om simpel, snel en zonder grote investeringen hun bedrijf op internet te zetten.
Voor speciale website toepassingen heeft u met Allwww / MKB-webdiensten de ultieme combinatie van een professionele webdesigner en een ervaren programmeur.

Meer dan 30 jaar ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring met computers en informatie diensten ben ik op de hoogte van alle ontwikkelingen en trends op het gebied van internet. Of u nu een eenvoudige website wilt laten maken of een meer gecompliceerde, of u het onderhoud van uw website zelf wilt doen of uitbesteden, hier kunt u de website laten maken die aan uw wensen voldoet.

Beveiliging

De veiligheid van uw website - en daarbij onze webservers  - zijn heel belangrijk. Ik zorg ervoor dat zowel het CMS als de webserver optimaal beveiligd zijn en er wordt aktief bij iedere website gekeken of er zaken wijzigen die niet zouden moeten wijzigen.

HTTPS

Het wordt steeds belangrijker om het internet verkeer te versleutelen tegen eventuele meekijkende partijen. Alle websites bij Allwww krijgen een zogenaamd SSL certificaat. Dit zorgt ervoor dat uw website veilig met de bezoeker communiceert.

Wilt u meer weten? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met mij op.

Oosterhout, Den Hout, Dorst, Oosteind, Made, Raamsdonksveer, Dongen, Breda, enz..

Ondanks dat de wereld van webdesign natuurlijk geen afstanden en grenzen kent is het altijd prettig als je webdesigner in je eigen buurt zit. Een persoonlijk contact is prettig om de wensen van de klant en de ideeën van de webdesigner op elkaar te laten afstemmen.

Uiteraard zijn mijn diensten niet gelimiteerd tot de bovenstaande plaatsen, alleen zal het contact dan vaker telefonisch of per email verlopen.

Ondernemers

U bent ondernemer en u heeft een fantastisch idee voor een website?
Aarzel niet en neem snel contact op. De jarenlange ervaring in het programmeren van functionaliteit in de "online wereld" zorgt ervoor dat ik zelden hoef te zeggen dat er geen oplossing te maken is.
Met een op maat gemaakte oplossing kunt u zich onderscheiden van de "standaard" websites!

Groen

Alle (klanten) websites van Allwww worden gehost in het datacentrum van Leaseweb en gebruiken alleen groene stroom!

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org

B.S. van den Akker
B.S. van den Akker
18-03-2024
Al 20+ jaar vakwerk. Pragmatisch, denkt mee, simplificeert waar nodig en kent geen nee tenzij technisch onmogelijk. Kortom: onschatbare, toegevoegde waarde.
Moon Tummers
Moon Tummers
01-09-2023
Ik werk heel graag samen met met Ruud, vanwege zijn heldere communicatie en snelle & zorgvuldige werk. Hij is super betrouwbaar en kan goed meedenken/adviseren over de beste technische oplossing voor een specifieke vraag van een klant.
noud struijk
noud struijk
23-07-2023
Fijne samenwerking
suzanne kokx van loon
suzanne kokx van loon
01-05-2022
Zeer prettige ervaring(en) met Allwww. Fijn bedrijf met verstand van zaken.
Goede uitleg, hulp en denkt mee.
En niet geheel onbelangrijk: heldere prijsstelling.

PKX gevel en plaat | Dongen
MHR Twente scootermarktplaats
MHR Twente scootermarktplaats
22-11-2021
Petten aan Zee
Petten aan Zee
16-01-2020
Na hard werken is de website van de VSS (Vereniging van Speciale Schapenrassen) online gegaan.
Ik heb heel fijn met Ruud Eisinga samengewerkt.
Het was een flinke klus, maar door zijn snelle, verhelderende mails en zijn kritische maar evengoed vriendelijke manier van meedenken, werd het een klein feestje om aan de site te werken. Ruud, dank je wel!
Hans Baaij
Hans Baaij
29-07-2016
Sinds het begin van onze zakelijke contacten met Dev4Me/Allwww hebben wij kunnen vaststellen dat dit bedrijf een betrouwbaar aanspreekpunt is voor veel verschillende internetprojecten, een vakman pur sang.