MKB-webdiensten

De MKB-webdiensten

Over de diensten die ik al sinds 2007 aanbied kan ik eigenlijk best kort zijn: Als het iets met Internet te maken heeft kan ik helpen.

Webdesign

Uiteraard kan ik uw complete website verzorgen. Vanaf het ontwerp tot en met de domeinnaam registratie en hosting.

Dit kan vanuit uw bestaande huisstijl, maar uiteraard kunt u mij ook gewoon creatief aan het werk zetten en met een fris voorstel laten komen.

Uw website wordt altijd gebouwd met een zeer gebruiksvriendelijk CMS (Content Management System). Hierdoor kunt u - als u dat wilt - zelf uw website actueel houden.

Let op. Op deze website vindt u geen overzicht van lay-outs of templates waaruit u kunt kiezen. Uw website wordt namelijk op maat gemaakt, en dus niet vanuit een standaard template die al honderd maal eerder is gebruikt!

Beheer

Veel bedrijven hebben wel een website, maar hebben niet de kennis - of de tijd - om de website ook op een goede manier te beheren. Wat dan vaak gebeurd is dat de website verkeerde prijzen of - erger nog - verkeerde contact gegevens vermeldt. Uw mogelijke klant kan u dan niet bereiken en gaat met uw concurrent in zee.

U kunt geen slechtere reclame maken dan via een "niet actuele" of technisch verouderde website.

Ik kan uw bestaande website inhoudelijk aanpassen, maar eventueel ook zo ombouwen dat u zelf - via een CMS - de aanpassingen kan doen. Op die manier is uw website altijd up-to-date.

Advies

Van de inzet van SMS als marketingtool tot aan het optimaliseren van uw website om beter in Google gevonden te worden...
Door mijn jarenlange ervaring kan ik uw bedrijf adviseren op allerlei gebieden.

 

Zoekmachine optimalisatie

Alle websites die door mij worden gemaakt zijn het al, maar ook uw bestaande website kan waarschijnlijk nog wel worden geoptimaliseerd.
Ik beloof geen nummer één posities en zo, ik beloof wel dat ik al mijn kennis inzet om u te adviseren het maximale uit uw website te halen.

Spamfilter.Pro

Beveilig uw mailbox tegen spam-, virus-, phishing- en malware-aanvallen

Mijn mailservers hebben een standaard ingebouwd spamfilter. Dit houdt al best wel wat "rommel" tegen.
Helaas is de oorlog tussen spammers en de spamfilters zo heftig dat dit ingebouwde filter nooit up-to-date kan zijn en er dus toch nog best een hoop spam in uw mailbox terecht kan komen.

Naast de ingebouwde spamfilters kan ik voor Website Lease klanten als extra dienst ook een cloud spamfilter aanbieden. Deze filters worden verzorgd door SpamExperts en behoren tot de beste filters die er  op dit moment te vinden zijn.
Kijk voor de kosten op de tarieven pagina.
 

Andere gebieden

Ook voor zaken die bij websites achter de schermen plaatsvinden ben ik beschikbaar.
Naast webdesigner ben ik ook programmeur met zeer ruime ervaring in PHP, MySql en javascript, maar ook in de wat oudere programmeertalen als (Classic) Visual Basic en dBase/Clipper.

Daarnaast maak ik ook regelmatig modules en templates voor het WebsiteBaker CMS die gebruikt kunnen worden door mijn collega webdesigners.