Over Allwww

Even persoonlijk kennismaken

Ruud Eisinga - Allwww - MKB WebdienstenMKB-webdiensten is een onderdeel van ALLWWW, een eenmanszaak uit Oosterhout NB, en is een all service internet dienstverlener die sinds 2007 zich specialiseert in webdesign.

Door de kleinschalige opzet heeft u altijd direct en persoonlijk contact, en kunt u uw wensen rechtstreeks laten weten aan dezelfde persoon die het voor u uitvoert.

Meer dan 30 jaar ervaring met het programmeren van computers en informatie systemen zorgt ervoor dat ik goed op de hoogte ben van de technische aspecten van webdesign en het programmeren van functionaliteit.
Ook een goede communicatie met de klant is voor mij een vanzelfsprekendheid.

Voordat ik de stap heb gemaakt om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan heb ik onder andere gewerkt voor het Amerikaanse Infospace. Dit beursgenoteerde bedrijf specialiseert zich onder andere in zoekmachines die resultaten van Google, Bing en Yahoo combineert tot betere resultaten, en is daarnaast de grootste leverancier van "Yellow pages" en "White pages" online telefoonboeken in Amerika.

Voor die tijd heb ik voor het Nederlandse bedrijf GSM Information Network een SMS diensten platform ontwikkeld. Hiermee werden de eerste serieuze SMS diensten in Nerderland verzorgd. Beurskoersen, verkeersinformatie, weerberichten, voetbal uitslagen en nog meer diensten die we tegenwoordig allemaal al standaard op onze smartphone hebben. In deze periode heb ik de opkomst van SMS, WAP, MMS en mobiele websites meegemaakt, en daar verschillende toepassingen voor ontwikkeld.

Op dit moment ben ik, naast de normale werkzaamheden voor mijn bedrijf, als bestuurslid en ontwikkelaar betrokken bij de open source ontwikkeling van het CMS platform WebsiteBaker.
Dit open source CMS wordt gebruikt in de websites die ik maak, en is vrij van (licentie) kosten. Een gedreven internationale groep mensen zorgt ervoor dat continue de kwaliteit en veiligheid van het CMS wordt verbeterd.
Het CMS staat verder bekend als het meest eenvoudige systeem (voor de eindgebruiker) wat er op dit moment te vinden is.

Als kwaliteit en jaren ervaring u aanspreekt, en u heeft niet de behoefte om de sportwagen van een "CEO"  te onderhouden bent u bij MKB webdiensten dus aan het juiste adres.

Lees meer over mij op www.eisinga.info

Ruud Eisinga